Keramiek

Bereken uw prijs
Kies een materiaaal en bereken een prijs.

KERAMIEK KEUKENBLAD

Een keramiek keukenblad geeft uw keuken een moderne, luxe uitstraling met veel voordelen. Het keukenblad kenmerkt zich door het robuuste materiaal, dat licht is qua gewicht en toch sterk en slijtvast is.

Eigenschappen keramiek keukenblad

Een keramiek aanrechtblad bestaat uit natuurlijke materialen welke onder hoge druk worden gebakken en geperst. Een keramisch keukenblad is herkenbaar aan zijn matte en tegelijkertijd natuurlijke uiterlijk. Door de praktische eigenschappen van het materiaal is een keramiek keukenblad vrij populair. De belangrijkste eigenschappen op een rij: niet poreus, krasvast, slijtvast & kleurbehoud.

Keramiek is in verschillende kleuren en designs leverbaar. Ook qua afwerking zijn er verschillende mogelijkheden. We nodigen u graag uit in onze showroom om de verschillende keramische keukenbladen te zien en te voelen, zodat u precies weet wat er mogelijk is en welk keukenblad goed past bij uw keuken.

Keukenbladenfabriek

De Keukenbladenfabriek produceert alle keukenbladen zelf. Hierdoor zijn de mogelijkheden uitgebreider dan bij andere leveranciers. In onze steenhouwerij werken vakmensen met moderne specialistische apparatuur en machines aan uw keukenwerkblad. Met als resultaat een uniek keukenblad wat perfect aansluit aan uw wensen en een echte eyecatcher is in uw keuken.

Arctic white

x

Aspen grey

x

Barro

x

Basalt beige

x

Basalt black

x

Basalt grey

x

Belgian blue dark

x

Beton

x

Blanco carrara

x

Cement

x

Concrete taupe

x

Estatuario

x

Iron copper

x

Iron corten

x

Iron frost

x

Iron grey

x

Iron moss

x

La boheme b02

x

Nero

x

Nero marquina

x

Nero zimbabwe

x

Nieve

x

Phedra

x

Pierre bleue

x

Pietra di luna

x

Pietra di osso

x

Pulpis

x

Strata argentum

x

Zaha’s stone

x