Assortiment

Graniet

Een granieten aanrechtblad geeft uw keuken een luxe uitstraling. In tegenstelling tot composiet is graniet 100% natuursteen. Dit maakt elk granieten keukenblad uniek met zijn eigen kleur en design. Veel granietsoorten hebben wij al voor u ingekocht en kunt u bekijken in ons magazijn in Alblasserdam.

Marmer

Een marmeren keukenblad geeft uw keuken een exclusieve, klassieke uitstraling. Marmer is net als graniet een natuurlijk product. De meeste mensen herkennen marmer aan de witte kleur en donkere aderpatronen. Toch is marmer ook in andere kleuren beschikbaar, zoals lichtgrijs, bruin, rood en groen. In onze showroom kunt u alle kleuren en afwerkingen bekijken. Zo krijgt u een goed idee wat mogelijk is. Veel basiskleuren hebben wij op voorraad. Zoekt u net iets anders, dan gaan wij op zoek naar het voor u geschikte materiaal.

Composiet

Met een composiet aanrechtblad beschikt u over een keukenblad met een natuurlijke uitstraling. Door de vele mogelijkheden qua kleur en structuur is er voor u bijna altijd wel een passend aanrechtblad te maken. Of u nu op zoek bent naar een keukenblad die past bij een landelijke of een design keuken. Wij zijn naast exclusief verdeler van Kalingastone ook voorraadhoudend verwerker van Silestone, Caesarstone en Diresco.

Dekton

Een dekton keukenblad is een innovatief, industrieel vervaardigd product. Een mix van grondstoffen en technieken die worden gebruikt voor materialen als glas, composiet en porcelein. De ongekend hoge dichtheid en hardheid maakt dit materiaal uitermate geschikt voor de toepassing als keukenblad. De kleuren en structuren zullen u verrassen.

Keramiek

Een keramiek keukenblad geeft uw keuken een moderne, luxe uitstraling met veel voordelen. Het keukenblad kenmerkt zich door het robuuste materiaal, wat licht is qua gewicht en toch sterk en slijtvast is.

Spoelbakken & Kranen

Uit het enorme aanbod van spoelbakken en kranen hebben wij voor u een kwaliteitsselectie gemaakt. Deze producten kunnen wij uit voorraad leveren. Over kwaliteit gesproken; ook voor producten van Quooker kunt u bij ons terecht in Alblasserdam. Heeft u andere wensen op dit gebied? Laat het ons dan weten. Wellicht kunnen wij dan een interessante aanbieding maken.