Personeelsadvertentie

DE KEUKENBLADENFABRIEK
De Fabriek is al sinds 1990 dé specialist in het maken van (natuur-)stenen keukenbladen. Wij beschikken over een uitgebreide showroom en steenhouwerij. De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Ons team van 35 “vakidioten” werkt met passie en toewijding aan de oplevering van de mooiste keukenbladen. Werken bij De Keukenbladenfabriek betekent werken in een snelgroeiende organisatie met een toegewijd team waarin een plaats is vrijgekomen voor een fulltime: 

TELEFONIST(E)/RECEPTIONIST(E)

DE KEUKENBLADENFABRIEK zoekt:
Een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem, dan hebben wij bij De Keukenbladenfabriek voor jou een leuke baan. Wij zoeken voor ons kantoor in Alblasserdam een stressbestendige telefonist(e) met goede contactuele eigenschappen. 

Dit ga je doen:
Als Telefonist(e)/Receptionist(e) ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor  het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met licht administratief werk en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van bijvoorbeeld spoelbakken en kantoorartikelen. 

Je werkomgeving:
Ons bedrijf telt 35 medewerkers waarvan er 8 op kantoor werkzaam zijn. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer..

Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. 

Wat bieden wij jou?
– een aanstelling met uitzicht op een vast contract
 – werken in een gezellig team
– een marktconform salaris
– een 37-urige werkweek

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV per mail te sturen naar Annemiek Dijksman, mailadres:
[email protected]

Wil je meer informatie dan kun je Annemiek van dinsdag t/m donderdag van 09.00 tot 13.00 uur bereiken op 078- 6931068. Meer informatie over ons bedrijf vind  je op www.dekeukenbladenfabriek.nl.