Wie zijn wij

UNIEK

De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in uw keuken tot en met het werkelijk maken van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en service uniek.

DE FABRIEK

De Fabriek is sinds 1990 dé specialist in het maken van (natuur)stenen keukenwerkbladen in elk mogelijk design en formaat. We beschikken over een uitgebreide showroom en steenhouwerij. Hier kunt u zelf de plaat kiezen die u het mooist vindt. Zo bent u ervan verzekerd dat we de steen bewerken die helemaal naar uw wens is. In de showroom kunt u verschillende compleet ingerichte keukens bekijken. U kunt combinaties met diverse materialen, oppervlakten en randbewerkingen zien en voelen. Dit maakt uw keuze voor een keukenblad een stuk makkelijker.

VAKMANSCHAP

Ons team van 25 ‘vakidioten’ werkt met passie en toewijding aan de oplevering van de mooiste keukenbladen. Met de modernste machines en specialistische apparatuur is elke gewenste afwerking mogelijk. Kwaliteit staat bij ons continu hoog in het vaandel. Onze ervaring, kennis en passie voor het vak leveren u een prachtig eindproduct, waarvan u jarenlang zult genieten!