Graniet

Bereken uw prijs
Kies een materiaal en bereken een prijs.

GRANIETEN AANRECHTBLAD

Een granieten aanrechtblad geeft uw keuken een luxe uitstraling. In tegenstelling tot composiet is graniet 100% natuursteen. Dit maakt elk granieten keukenblad uniek met zijn eigen kleur en design.

Natuursteenspecialist

De Keukenbladenfabriek is sinds 1990 specialist op het gebied van natuursteen. Onze unieke kracht is dat we het gehele proces in eigen beheer in Nederland hebben. Met onze showroom (centraal in Nederland) en eigen steenhouwerij heeft u van advies tot plaatsing direct contact met de uitvoerende personen. Onze passie en vakkennis ziet u terug in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Eigenschappen granieten aanrechtblad

Graniet is duurzaam en wordt eeuwenlang in de keuken gebruikt. Met een granieten aanrechtblad geeft u uw bestaande of nieuwe keuken een unieke, luxe afwerking. Graniet is de meest gekozen natuursteen voor keukenbladen. De belangrijkste eigenschappen op een rij: onderhoudsvriendelijk, krasvast, unieke kleur en design & natuurproduct.

Bewerkingsmogelijkheden graniet

Graniet is een natuursteen dat op verschillende manier bewerkt kan worden. Onze steenhouwerij kan onder andere de volgende bewerkingen uitvoeren: geschuurd, gepolijst, gezoet, gebrand, gestraald, anciento, gebouchardeerd. In de werkplaats voeren wij zelf de bewerkingen uit. Onze ervaren medewerkers werken met moderne specialistische apparatuur en machines. Hiermee kunnen zij, 24 uur per dag, elke gewenste afwerking voor u verzorgen. Wat u ook kiest, bij ons is het mogelijk! Veel granietsoorten hebben wij al voor u ingekocht en kunt u bekijken in ons magazijn in Alblasserdam.

Azul platino

x

Bianco crystal

x

Bianco sardo

x

Black sodalite

x

Giallo veneziano

x

Impala

x

Labrador blue

x

Labrador vert

x

Nero assoluto

x

Star galaxy

x

Steel grey

x