Marmer

Bereken uw prijs
Kies een materiaaal en bereken een prijs.

MARMER KEUKENBLAD

Een marmer keukenblad geeft uw keuken een exclusieve, klassieke uitstraling. Marmer is net als graniet een natuurlijk product. De meeste mensen herkennen marmer aan de witte kleur en donkere aderpatronen. Toch is marmer ook in andere kleuren beschikbaar, zoals lichtgrijs, bruin, rood en groen. In onze showroom kunt u alle kleuren en afwerkingen bekijken. Zo krijgt u een goed idee wat mogelijk is.

Eigenschappen marmeren keukenblad

Een marmeren keukenblad geeft uw keuken jarenlang een luxueus effect. Een goed onderhouden keukenblad draagt bij aan een langere levensduur. Onze adviseurs informeren u graag volledig over de aandachtspunten en voordelen van marmer. De belangrijkste eigenschappen op een rij: lange levensduur, goed bewerkbaar & unieke uitstraling.

Specialist natuursteen

De Keukenbladenfabriek is sinds 1990 dé specialist in het maken van (natuur)stenen keukenbladen. Wij produceren alle keukenbladen zelf. Hierdoor zijn de mogelijkheden uitgebreider dan bij andere leveranciers. In onze steenhouwerij werken vakmensen met moderne specialistische apparatuur en machines aan uw marmeren keukenwerkblad. Met als resultaat een uniek keukenblad dat perfect aansluit aan uw wensen en een echte eyecatcher is in uw keuken. Bezoek onze showroom in Alblasserdam en laat u verrassen door het ruime aanbod. Veel basiskleuren hebben wij op voorraad. Zoekt u net iets anders, dan gaan wij op zoek naar het voor u geschikte materiaal.

bianco carrara

x