Service

TIPS & ONDERHOUD

Algemeen geldt voor onze aanrechtbladen dat u voor de dagelijkse reiniging en bij lichte vervuiling een zacht huishoudelijk, natuurlijk, schoonmaakmiddel kunt gebruiken. Specifiek voor graniet en natuursteen geldt dat u, om het blad lang mooi te houden, het regelmatig met een impregneermiddel behandelt. Door uw blad te impregneren dicht u het poreuze oppervlak, zodat uw blad beter beschermd is.

De eerste weken zult u uw aanrechtblad een aantal keren moeten behandelen, daarna – afhankelijk van het gebruik en de steensoort – nog maar één of twee keer per jaar. Composiet heeft een gesloten oppervlak en hoeft niet geïmpregneerd te worden. Dit blad reinigt u het beste met Cif cream zonder citroen. We leveren ons eigen huismerk schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u altijd het beste middel voorhanden hebt.

VAN PRODUCTIE TOT PLAATSING

Wij vervaardigen alle keukenbladen in eigen beheer. Helemaal op maat en in kleur naar wens. Dat is onderdeel van onze filosofie. Wij vinden dat we als specialist de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen leveren als we zelf produceren, leveren en plaatsen. We werken landelijk en plaatsen keukenbladen door heel Nederland.

Waar u ook bent gevestigd, wij komen desgewenst bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de maatvoering op te nemen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen één week uw keukenblad te plaatsen. Onze vakmensen komen deskundig uw nieuwe keukenblad monteren, inclusief spoelbak en kraan.

U wordt voorzien van alle nodige informatie over de keukenbladen. Zo weet u precies hoe u deze goed kunt gebruiken en onderhouden.